Her skriver du tekst du vil have som overskrift på siden

Her skal du IKKE skrive noget

Det är viktigt att du tar del av våra bokningsvillkor. Då du bokar rum på Asa vandrarhem ingår du ett avtal där du accepterar att betala för din kommande vistelse på vandrarhemmet. Betalningen av bokningsavgift sker i samband med bokning. Bokningsavgiften utgör 25% av hyran och de resterande 75% betalas i samband med vistelsen här.

Din bokning är klar då bokningsavgift gått igenom och du fått bekräftelse av bokning från oss.

Bokning av hela vandrarhemmet kan göras långt i förväg. Bokningar av enstaka rum kan bokas upp till tre månader framåt i tiden från bokningsdatumet.

Bokningsvillkoren gäller mellan den bokande gästen och Asa Vandrarhem. Ansvarig arrangör är Asa Vandrarhem, 363 94 Lammhult. Telefon: 070-853 92 99. Organisationsnummer: 559199-8462.

Incheckningstid är normalt från kl. 17:30 om inget annat bestämts.
Skriv i bokningsmeddelande om du önskar checka in tidigare så meddelar vi om detta är möjligt.

Utcheckningstid är senast kl 11:00 om inget annat bestämts.
Vid bokningar för större grupper och hela vandrarhemmet vänligen kontakta oss via mail för avtal och bästa villkor.

Avbokningsvillkor:

Inbetalad bokningsavgift återbetalas ej i händelse av avbokning.
Ändring av ankomst eller avresedag räknas som avbokning om ej annat överenskommits.

 

Gästens skyldigheter:
För att kunna boka rum hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi behöver ditt namn och kontaktuppgifter så att vi kan nå dej. Legitimering sker vid ankomst. Din bokning är bindande då betalning av bokningsavgiften gått igenom och du fått bekräftelse av bokning från oss.

Gästen ansvarar vid boende på Asa vandrarhem för att respektera gemensamma utrymmen och att visa hänsyn till övriga boende på vandrarhemmet.

Gästen får inte låta fler personer övernatta i rummet än vad som uppgivits vid bokningen. Alla gäster skall uppges vid bokning.

Gästen skall kontrollera bokningsbekräftelse och anmäla direkt om felaktigheter finns.

Om gästen har klagomål på rummet eller övrigt på vandrarhemmet är vi tacksamma om man direkt kontaktar vandrarhemsvärden så att vi kan lösa eventuella oklarheter eller problem.

Vid bokning skall eventuella allergier uppges så att vi kan erbjuda rätt rum.

Gästen måste städa före avresan om inte annan överenskommelse är gjord, det går bra att köpa till slutstädning om så önskas. Om städning ej gjorts kan gästen debiteras med 500 kronor.

Asa Vandrarhems skyldigheter:
Asa vandrarhem ansvarar för att gästen får skriftlig bekräftelse på sin bokning och att gästen får tillgång till sitt rum den tid som bokats.

Om förändringar sker eller något viktigt gällande gästens vistelsetid på vandrarhemmet uppstår skall gästen meddelas i god tid.