Praktisk information och priser

Praktisk information

Som gÀst pÄ vandrarhemmet har du sjÀlv, eller du och ditt sÀllskap, tillgÄng till eget sovrum. MÄnga sÀngar Àr vÄningssÀngar. Alla sÀngar har tÀcke och kudde, stol eller fÄtölj finns i alla rum.

Antingen vÀljer man som gÀst att ta med egna lakan och handdukar eller sÄ kan man hyra det hos oss pÄ vandrarhemmet.

GÀsten har möjlighet att köpa till slutstÀdningen eller kan vÀlja att göra detta sjÀlv. Enkla instruktioner för slutstÀdning finns i varje rum.

GÀstköket Àr gemensamt för husets gÀster och hÀr finns tvÄ stora kylskÄp och en frys och varje rum har en back för förvaring av skafferivaror. HÀr finns tvÄ spisar och ugnar samt en mikrovÄgsugn. Vattenkokare, kaffebryggare, utrustning för matlagning och servering-dukning finns pÄ plats. VÄrt ansvar Àr att se till att det finns frÀscha diskmöjligheter, disktrasor, torkhanddukar, hushÄllspapper mm. och underlÀtta för allas trivsel. Som gÀst ansvarar du för det du anvÀnder, disk och undanplockning och att hjÀlpa till att hÄlla det rent tillsammans.

Frukost gÄr att bestÀlla om man Àr fem personer eller mer och bestÀller minst tvÄ dagar före ankomst.

Bredvid köket finns matsal med bord och gott om sittplatser. I anslutning till matsalen finns soffor, TV, böcker, sÀllskapsspel och leksaker för barn.

Duschar och toaletter finns pÄ bÄda vÄningsplanen och delas av gÀsterna. Vi ser dagligen till dessa och tillsammans hjÀlps vi Ät att hÄlla rent och snyggt.

Rökning Àr inte tillÄtet inomhus eller i anslutning till ingÄngen.

Husdjur fÄr följa med till vissa av vÄra rum men fÄr inte vistas pÄ övervÄningen.

Bastu finns att hyra för vÄra gÀster. Bastun har vedkamin och som gÀst fÄr du tillgÄng till ved, tÀndstickor och vad som behövs för att fÄ upp den temperatur du önskar. Bastun ligger nere vid sjökanten knappt 200 meter frÄn sjÀlva vandrarhemmet. Det gÄr bra att bada hÀr ocksÄ.

Priser (2023)

Enkelrum: 450 kr/ natt
Dubbelrum: 595 kr/ natt
FyrbÀddsrum: 885 kr/ natt
SexbÀddsrum: 1175 kr/ natt
NiobÀddarsrum: 1610 kr/ natt

Hyra hela huset: 6900 kr första natten, dÀrefter 6400 kr/ natt

Tillval

Lakan och handdukar: 95 kr/ person
SlutstÀdning: 95 kr/ rum
Frukost. 95 kr/person (min. 5 personer)
Vedeldad Bastu: 300 kr/ 3 timmar

Betalning av bokningsavgift och övrigt kan göras med swish eller bankgiroinbetalning.

Swish: 123 509 47 01

Bankgiro: 634-5409

IBAN 6190200000090251454594   (Internationell betalning)