Sensommar i Asa - Orienteringspost 7

Sensommar i Asa

Nu har vi kommit in i andra halvan av augusti och vi njuter av full sol och vÀrme. Inte konstigt dÄ att badplatsen hÀr i Asa har varit vÀlbesökt och mÄnga kanoter och bÄtar har synts i sjön! Badtemperaturen har varit uppe i 26 grader:-) Vi var mÄnga som njuter av det sköna vÀdret och det Àr skönt i Corona-tider att njuta utomhus och ha stor plats att breda ut sej pÄ och kunna trÀffa nÀra och kÀra i trygga omgivningar pÄ landet.

Asa sockenrĂ„d har under sommaren arrangerat en tipsrunda med tolv frĂ„gor med start och mĂ„l vid anslagstavlan framför vandrarhemmet. Den Ă€r ca 600 meter lĂ„ng och tar dej runt Asa kyrka och genom skogen upp till den vackra hembygdsgĂ„rden Thaggastugan och sedan förbi vandrarhemmet innan du kommer tillbaka till anslagstavlan och kan kolla svaren pĂ„ frĂ„gorna om du har nĂ„gra frĂ„getecken att rĂ€ta ut
 (!?;-)) IgĂ„r satte jag upp tolv nya frĂ„gor dĂ€r svaren krĂ€ver lite eftertanke och klurighet. (-Stort tack till Bogica och Lina pĂ„ ögonmottagningen som gett mej frĂ„gorna!)

PÄ vandrarhemmet ser det Àn sÄ lÀnge lugnt ut inför veckan som kommer. Vi har gott om plats för besökare som vill bo hos oss! Kolla in lediga rum hÀr pÄ hemsidan 4- bÀddsrum eller maila oss pÄ eller prova ring pÄ 070-8539299 för att boka rum!!

En del av vĂ„ra gĂ€ster hittar oss pĂ„ Booking.com och alla som bokat via den sidan ombeds recensera boendet efter sin vistelse. Som ett resultat av detta Ă€r vi nu superstolta att se att genomsnittsbetyget frĂ„n vĂ„ra gĂ€ster i sommar ligger pĂ„ 9,2 pĂ„ en tiogradig skala!!! Det vi har fĂ„tt positiv feedback pĂ„ Ă€r framför allt personal, prisvĂ€rdhet, stĂ€dning och lĂ€get vilket ju gör oss glada att vĂ„ra gĂ€ster Ă€r nöjda med. Även vĂ„ra vĂ„ningssĂ€ngar Ă€r mĂ„nga nöjda med och berĂ€ttar att de sovit gott.